Uw levensverhaal vastleggen

U wilt uw levensverhaal of dat van een (overleden) naaste vastleggen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen, kijken we of er een ‘klik’ is, bepalen we de keuze voor de vorm en de omvang van het verhaal. Na dat gesprek krijgt u van mij een offerte, zodat u deze rustig kunt doornemen.

Werkwijze
Gaat u akkoord met de offerte? Dan krijgt u van mij een vragenlijst toegestuurd. Het doel van deze vragenlijst is om u te inspireren bij het ophalen van herinneringen, zodat we in een vervolggesprek van twee à drie uur zoveel mogelijk gegevens over uzelf of over iemands leven verzamelen. Ook kunt u van te voren al foto’s hebben verzameld. Na dit gesprek zet ik het levensverhaal op papier. De eerste versie ontvangt u na een afgesproken periode , zodat u deze eventueel kunt corrigeren. Na uw akkoord op de tekst wordt het levensverhaal digitaal of in boekvorm bij u aangeleverd.

Kosten                         
De kosten voor een levensverhaal zijn moeilijk aan te geven, omdat dit heel erg afhankelijk is van uw wensen. Een globale richtlijn kan ik wel geven. Wilt u bijvoorbeeld een verhaal van circa 8 pagina’s in A4-vorm met eenvoudige opmaak op basis van 1 gesprek van 2 à 3 uur, zonder beeldmateriaal en digitaal aangeleverd, zodat u zelf het drukken kunt regelen? Dan breng ik u daarvoor € 500 in rekening. Maar wilt u het verhaal in boekvorm, met circa 20 pagina’s, professioneel vormgegeven en gedrukt? Dan gaan de kosten al snel richting de € 2.000.

Kortom, de prijs is afhankelijk van uw wensen. De offerte die u ontvangt, geeft dan ook de gewenste duidelijkheid.